top of page
Søk
  • ttr

Imponerende respons

Det var gledelig med så god deltakelse med å sette navn på torvhusene vi har restaurert i Siglingavatnet Friluftspark. Det er kommet inn 97 forslag til navn på disse 2 torvhusene. Det var imponerende respons. Vi vil nå lage en konsentrert liste over de navnene som vi mener inneholder de momentene som vil gjenspeile hvor de er, hvilken funksjon de innehar og gjerne slik at de blir assosiert med friluftsparken.


Som premiering for forslagene og kommende avstemming har vi fått laget 4 skåler som har emne fra materialene i torvhuset. Det er Ove Olsen som har laget de. Vi vil gi en skål til den som har foreslått navnet. Dersom flere har foreslått navnet vil vi trekke en av dem. Så vil vi premiere en av dem som har stemt på riktig navn. Vi vil komme tilbake når vi har prioritert hvilke navn det kan velges mellom.

Selv om vi premierer med kapp fra torvhuset, må ingen føle seg som nakkatjuv. Se bildet
480 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Barnelærdom

Nå har vi erfart at barna har ryddet etter foreldregenerasjonen, både med hundeskit, snus og til og med hasj i Siglingavatnet Friluftspark. Barna har fått mye kred for arbeidet de har gjort i løypen.

Comments


bottom of page