top of page
Søk
  • ttr

Flott åpning av Lysløypen


Ordfører Siv Høgtun stonfor den offisielle åpningen av lysøypen. Træet skoles musikkorps satte en fin ramme rundt åpningen som omsider kunne foretas. Festivitas foregikk noen hundre meter inn i lysløypen med hornmusikk og med klipping av en furukvist som symbolikk. De fremmøtte fikk en gjennomgang av prosjektets forløp og bevisstgjøring av at grunneierne eier arealene i skogen og kommunen har stått for veien og lysene.

Ideen ble sådd i 2010 og ble ferdig i 2020 og åpnet 2021.

Træet skulemusikk spilte under åpningen




Ideen med Siglingavatnet Friluftspark ble sådd i 2010, sluttført i 2020 og åpnet i 2021 I mellomtiden er det gjort svært mye godt arbeid. Det er kort fortalt historien til lysløypen som Thorleif Thorsen dro i gjennom ved åpningen

Det var mye godord som ble meddelt, både grunneiere, sponsorer, dugnadsgjeng og ildsjeler








Sparebanken Vest kom til åpningen med en gave på 50.000. som skal brukes til bedre ombordstiging til kanoene. Det var Heiarvang Grendalag som var mottaker, men det skal brukes i Friluftsparken i sin helhet.

Ordfører Siv Høgtun, Heidi Fotland SPV og Grethe Åsebø SPV i samme båt for Siglingavatnet Friluftspark





418 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Barnelærdom

Nå har vi erfart at barna har ryddet etter foreldregenerasjonen, både med hundeskit, snus og til og med hasj i Siglingavatnet Friluftspark. Barna har fått mye kred for arbeidet de har gjort i løypen.

bottom of page