top of page
Søk
  • ttr

Eierskap i lysløypen


Snøen har nå lagt seg i lysløypen og engasjementet er høyt med kommentarer på Facebook. Engasjement har det alltid vært rundt lysløypen, noe som vi synes er bra. Etter kommentarer å dømme har de fleste et eierskap til løypen og ønsker det beste. Som de fleste vet er det regler for bruk av lysløypen. Etter å ha lest kommentarfeltene på FB føler vi det er behov for å gjenta regler som synes uklar for enkelte, selv om diskusjonen ofte er om de samme utfordringene.

Det er grunneierne som eier grunnen i Siglingavatnet Friluftspark. De har anledning å kjøre i løypen, men vise forsiktighet for farende i løypen. Det er ikke tillatt for andre å kjøre i løypen utover de som jobber med parken. Tillatelse kan gis av leder for Nordre Haugland grunneigarlag, Magnar Haugland. Det er ikke slik at kjøring i lysløypen avgjøres på FB.

Det er alltid båndtvang 24/7/365 i lysløypen. Vær oppmerksom på det. Dette har vært oppe mange ganger på FB og det er alltid samme svar.

Vi forventer at brukerne overholder disse reglene ved bruk av løypen.

Siglingavatnet Friluftspark ønsker alle en hyggelig førjulsstemning i lysløypen.

968 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Barnelærdom

Nå har vi erfart at barna har ryddet etter foreldregenerasjonen, både med hundeskit, snus og til og med hasj i Siglingavatnet Friluftspark. Barna har fått mye kred for arbeidet de har gjort i løypen.

bottom of page