top of page
Søk
  • Forfatterens bildeThorleif Thorsen

Det nye lysprosjektet

Dugnadsgjengen har skiftet 20 lamper i lysløypen 12.03. Vi har etablert internettportal i første stolpen slik at vi kan på en enklere måte kan programmere og overvåke hver enkelt lys. Vi har i tillegg skiftet en god del batterier. Helt i havn er med virkemåten vi ikke ennå. I tillegg har grunneierne tatt ned en god del skog rundt mastene. Dette vet vi har en positiv effekt på laddingen av batteriene.

Vi har ventet frem til nå, for å ta ned raseriet, med å fortelle hvilke arbeidsforhold vi hadde. Som en ser av bildet er stolpeføttene dandert med hundeskit. Vi måtte skrape skoene etter nesten hvert stolpebesøk.

Skjønner fremdeles ikke at noen kan forsøple idyllen vi lager til og gi fullstendig blaffen i arbeidsmiljøet til dugnadsgjengen.

Utsnitt fra "Forskrift om båndtvang for hund, Askøy kommune"


Det er ikke hundene sin skyld, men hundeeierne eller den som har ansvaret for hunden at vegskulderen og stolpefestet er full av hundeskit. Dette ansvaret kan dere ikke fraskrive dere og kan ikke skylde på at andre skal plukke opp etter dere. Barn bruker også vegskulderen mye og lider under dette.

Det er nå innspill på at skoleungdommen vil rydde etter dere, men er det virkelig det vi ønsker? Vi minner om dette flere ganger om året, men fremdeles er det langt igjen.


812 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Barnelærdom

Nå har vi erfart at barna har ryddet etter foreldregenerasjonen, både med hundeskit, snus og til og med hasj i Siglingavatnet Friluftspark. Barna har fått mye kred for arbeidet de har gjort i løypen.

Comments


bottom of page