top of page
Søk
  • ttr

Vi har en god venn, SPV

Vi har fått melding om at Sparebanken Vest støtter prosjektet vårt med 100.000. I mars avgjorde kommunestyret at det skulle etableres en dagsturhytte i Siglingavatnet Friluftspark. Med dette som utgangspunkt søkte vi om midler til å etablere en landingsplass for båter og veg frem til strandkanten samt tilrettelegge området for alle og med universell tilkomst. Med Dagsturhytte som nærmeste nabo og toalettfascillitet nært ved vil dette gi et godt aktivitetstilskudd.

Fra oppstarten av parken har vi jobbet for en veg frem til vatnet som gjør det tilgjengelig også for personer med forflytningsvansker. Vi har følt på at vi har Siglingavatnet i navnet, men ikke i gavnet.


Som et innspill fra SF har Advisor West laget denne skissen til hvordan vi ønsker området. Denne blir vedlagt Askøy kommunes søknad for dagsturhytten og vi får håpe det lar seg godkjenne.


Vi takker SPV for at de hjelper med midler slik at SF har økonomiske krefter til å gjennomføre dette prosjektet. Når Askøy kommune søker bygningsmyndighetene, (Askøy kommune), og de har behandlet søknaden, kan vi starte med jobben. Håper jobben kan utføres i høst.


373 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page