top of page
Søk
  • ttr

Ved i torvhusene


Vi har lagt inn ved i torvhusene våre. Den er tenkt benyttet i bålpannene som er plassert utenfor husene. Vi legger med det til rette for at folk kan grille eller på annen måte kose seg i og rundt torvhusene. Veden er tørr og fra i fjor. Kan kanskje være lurt å ha en tennbrikett i lommen slik at dere er sikker på å få fyr i bålpannen.

Bålpannen kan benyttes fritt i vinterhalvåret i skog og mark, men vi henstiller til varsom bruk. Lær gjerne fra dere hva god bruk av bålpannen innebærer. Det er lagt ut brann og grillvettregler samt brannteppe i hvert av torvhusene i tilfelle uhell skulle oppstå. Så lenge det et kuldegrader er tønnene full av is. Tanken med tønnene er at når man bruker åpen flamme er det fornuftig å ha vatn i nærheten dersom det tar fyr noen steder.

Vi ser at det er MYE stein i tønnene. Vi henstiller til besøkende om å ikke kaste stein oppi dem. Når de er halvfull av stein og fylt opp av vatn sprekker tretønnene når vatnet fryser til is. Vatnet forsvinner da når det blir + grader. Hensikten med tønnene er da borte. Den ene tønnen ved det doble torvhuset er sprengt.511 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Barnelærdom

Nå har vi erfart at barna har ryddet etter foreldregenerasjonen, både med hundeskit, snus og til og med hasj i Siglingavatnet Friluftspark. Barna har fått mye kred for arbeidet de har gjort i løypen.

Comments


bottom of page