Søk
  • ttr

Siglingavatnet.no er en realitet

Så var hjemmesiden til Siglingavatnet Friluftspark endelig på plass. Vi legger nå opp til også egen Facebookside der all informasjon om parken blir offentliggjort. Vi har hittil brukt Kjerrgardstavlen som vår FB side.


På hjemmesiden vil det ligge informasjon og nyttige opplysninger både for lysløypen, om aktiviteter og eventuelle arrangementer. For brukere av siden vil det også være muligheter for tilbakemeldinger og eventuelle ønsker for parken.


Vi har forespørsler om bruk av parken, som sommeravslutning med rebus og quis. Vi vil gjerne høre fra dere dersom dere finner dette aktuelt.


På hjemmesiden vil det være opplysninger om hvilke aktiviteter og muligheter som finns innenfor Siglingavatnet Friluftspark.


Kjerrgardstårnet var bygget først av aktivitetene i parken. Historien rundt dette har vi valgt å gjøres tilgjengelig slik den var lagt ut på kjerrgarden.com


Prosjektet vårt, dobbelt torvhus, vil ha sin naturlige oppfølging i denne kanalen, så følg gjerne med på et interessant prosjekt, støttet av Rieberfondene.


Må også nevne våre bidragsytere, Bergen Rørteknikk og VVS fagmann, Rørleggermester Daniel Berland, Gjensidigestiftelsen, Lions Askøy og Orica.


Besøk gjerne vår hjemmeside siglingavatnet.no


349 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

16. august fikk Siglingavatnet Friluftspark tildelt 60.000 fra SPV fra ildsjelfondet og 12 oktober fikk vi tildelt 130.000 i prosjektmidler til GODSEIERVEGEN. Vi vil nå gå igang med realisering av det