top of page
Søk
  • ttr

SF legges merke til


Det ble en fin søndag i Siglingavatnet Friluftspark og ellers på Askøy. Frp gjorde henvendelse til SF for å høre om de spennende prosjektene vi har på gang. Det er kjekt at de politiske partiene ønsker info om hva vi holder på med og vårt videre arbeid. Da stiller vi alltid opp. Ekstra fint var det å få besøk i parken som ga tilbakemelding på at de ønsket å grille i torvhusene. Bedre reklame kunne en ikke få.

Det var mange godord å sanke for parken, og vi synes det er stas når vi får gi innspill til den politiske dagsorden. Vi måtte bruke anledningen til å etterspørre dagsturhytten og fremdriften for den. Det tar de med seg videre.


Vi fikk også vist vårt siste tilskudd, skjenefloren. Fremdeles er det en del arbeid som gjenstår, men en flott sak kan vel ikke vises for ofte. Det blir dugnad denne uken og så legger vi gressteppe på uken etter. Det blir bra.

Godseigarvegen-prosjektet ble også grundig presentert, noe som vi synes falt i god jord.

300 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Barnelærdom

Nå har vi erfart at barna har ryddet etter foreldregenerasjonen, både med hundeskit, snus og til og med hasj i Siglingavatnet Friluftspark. Barna har fått mye kred for arbeidet de har gjort i løypen.

bottom of page