top of page
Søk
  • ttr

Regler for bruk av torvhuset

Torvhuset er blitt et sted der folk feirer dager eller bare nyter dagen. Har opplevd at bordene som var satt opp var ikke helt etter smittevernreglene. Avstanden var i minste laget. Det er derfor gjort noen endringer. Bordene har fått større avstand synes det er en god løsning. Det er i tillegg satt opp 2 tønner med vatn som skal være til hjelp dersom det tar fyr utenfor bålpannen. Tønnene er en gave fra DOMSTEIN og takker for det.

Det bør også være klare regler for bruken av torvhuset.

Det er 2 oljete bord til fri bruk, men det er en forutsetning at de ikke tilgrises.

Bålpannen er til fri benyttelse også. Her er det også en grillrist som henger på innsiden av midtstolpen. Det er lagt ut tørr ved inne i torvhuset. Stabelen utenfor er ikke tørr og skal ikke brukes ennå. Ta boss med hjem da det ikke er ryddemannskap tilstede i parken. Ikke gjør slik at folk vegrer seg for å benytte dette gode tilbudet.

Bordet på utsiden fra LIONS Askøy skal stå på utsiden og hvem som helst kan bruke det. Benken fra Rieberfondene gitt til 950 års jubilett for Bergen har også sin faste plassering

Ha en fin dag i Siglingavatnet friluftspark

609 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Barnelærdom

Nå har vi erfart at barna har ryddet etter foreldregenerasjonen, både med hundeskit, snus og til og med hasj i Siglingavatnet Friluftspark. Barna har fått mye kred for arbeidet de har gjort i løypen.

Comentários


bottom of page