top of page
Søk
  • ttr

Orientering i lysløypen


Denne helgen startet turorienteringen. Vi GRATULERER Askøy O-lag som har arrangert turorientering i 50 år.

Askøy O-lag har satt opp 106 poster på Askøy og 10 av dem er i Siglingavatnet Friluftspark. Dette måtte jo prøves og "appen" ble lastet ned på mobilen og vi ga oss i vei søndag. Etter å ha valgt kartet for Siglingavatnet var det bare å sette i gang. Postene var som regel satt på stolper som bildet viser.

Fra mobilen med appen kunne en bare vise QR-koden som var på posten så ble besøket registrert. Jeg følte registreringen hadde bedret seg betraktelig fra i fjor. HIPP HURRA for det.

Vi reistrerte at også andre var på tur med samme ærend, mens andre lurte på hva vi drev på med. Etter en gjennomgang klarte vi å skaffe nye brukere.


O-laget har også lagt ut poster i det som de kaller stolpejakten. Her er det 75 poster som er lagt ut etter samme mal som turorienteringen, men man må ha en annen app som man registrrerer besøket i.O-laget har laget en egen brosjyre som i detalj forklarer sammenhengen turorientering og stolpejakt, vanskelighetsgrader og tidsperioder de ligger ute og en kan få oversikt over hvilke poster en har besøkt (dersom en ikke husker det).


En fin måte å bli kjent andre steder og myndighetene oppfordrer til utendørs tur aktiviteter bare en holder seg til smittevernreglene


GOD TUR

152 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page