top of page
Søk
  • ttr

Ny milepel i Friluftsparken


Vi har gjort det litt romsligere rundt det doble torvhuset. Noen trær er fjernet og alt granbaret ble destruert. Det ble mye røyk, men det blei triveligere. Regner med at stokkene blir god ved. Vi fyrte såpass godt at det vil røyke trolig også i morgen lørdag 06.03.2021


Vi startet også med å forberede et torvhus til for restaurering. Det er en milepel i parkens utvikling. Det må lages utløp for vatnet fra tilsiget i sørøst, slik at gulvet i torvhuset blir tørt. Etter at gulvet er pukket, skal vi ha grus som gulv også i dette torvhuset. Dette er første skritt på arbeidet som skal gi et nytt kulturelt bygg. Vi vil utover våren starte med å lage klart tømmeret vi har saget og få det på plass på grunnmurene. Tanken er at det skal legges torvtak på dette torvhuset. Det blir spennende å følge utviklingen.

654 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Barnelærdom

Nå har vi erfart at barna har ryddet etter foreldregenerasjonen, både med hundeskit, snus og til og med hasj i Siglingavatnet Friluftspark. Barna har fått mye kred for arbeidet de har gjort i løypen.

bottom of page