top of page
Søk
  • ttr

Ta sykkelen fatt i Siglingavatnet Friluftspark søndag

Askøy Sykkel og Triathlonklubb inviterer til et sykkelritt for hele familien i lysløypen ved Siglingavatnet.

Astrik inviterer til et sykkelritt for hele familien uten tidtaking i den grusete lysløypen ved Siglingavatnet på Åsebø.

• Tid: Søndag 11. september. Start fra kl 10-11.30. Det er flytende start i hele tidsrommet. Seneste målgang kl. 12.30. Startnummer utdeles ved startområdet Ta med sykler og bli med på en kjekk sykkeldag i lysløypen for hele familien! Sykkel må være i god stand og alle må ha på sykkelhjelm under sykkelrittet.

• Premie til alle barn/unge som fullfører løypen på ca 5 km / mini løype på 500 meter for de minste som ikke klarer å sykle hele lysløypen rundt/ trenger litt hjelp fra forelder. Voksne som fullfører løypen lysløypen rundt, kan være med på vinner-Quiz, hvor en kan vinne en drikkeflaske + en gratis prøvemåned i Astrik for en voksen eller for ett barn.

• Det er gratis å delta

• Påmelding ved start eller ved forhåndspåmelding

• Kiosk ved start/mål – betaling med Vipps

Toalett tilgjengelig ved start/mål

Forhåndspåmelding er nå mulig i tillegg til påmelding ved start. Del med de du mener kan ha lyst å være med. Bare å melde seg på her:

Bli med! 😀🚴🚴🏅

Annet: Det er mulig å parkere ved Åsebøflaten for de som er bevegelseshemmet/ har små barn med o.l. så langt det er plass. Vi anbefaler å bruke parkeringen ved Heiarvang Grendahus ellers, hvor det er skiltet vei fra parkeringsplassen og inn til løypen. Det er mulig å sette av folk på Åsebø for så å kjøre til Heiarvang Grendahus for å parkere, det er lett å komme fra målområdet og tilbake til Heiarvang Grendahus (Nedoverbakke)


129 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page