top of page
Søk
  • ttr

Neste helg starter påsken


Det er kommet ny bro i Friluftsparken og den ser slik ut. Tradisjonen tro fremhever vi de naturlige elementene som på dette bildet, stein. Kommende uke legges det til rette for å ta broen i bruk til påske. Det skal være rekkverk på siden av broen, men da dette ikke er klart blir midlertidige rekkverk satt opp før påske.


I sørlig retning ser en 2 broer. Den ene er FV 562 med broen og den andre er GODSEIGARVEGEN der vi har bygget en bro slik bygdefolk opplevde at broen gikk på tidlig 1900-tallet.

Her er et myrete område og en blir fort våt om en våger seg nedpå.
Ved den inngjerdet lagerbygningen går vegen til høyre. Følger du den bortover tar du til høyre igjen og da ser det ut som på bildet. Broen sees som en betongflate over elven. Vegen er nygruset og fører til Åsebø.

Broen på GODSEIGARVEGEN ser slik ut. Tar en utgangspunkt i stolpe nr. 2 ( alle er nummerert) er det tvers over vegen en glenne i skogen med skogsveg som fører direkte ned til denne broen. Det er spennende å utforske litt.Bildet under viser vegen på Åsebø-siden.Går du videre mot Åsebø vil du oppdage Kløftasteien, en stein som står på høykant.


God påsketur ønskes i og av Siglingavatnet Friluftspark

841 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page