top of page
Søk
  • ttr

Løpet er avlyst grunnet Covid19 Langløp i friluftsparken 31.10.2020

Oppdatert: 28. okt. 2020

Det skal arrangeres langløp i parken lørdag 31.10. fra kl. 08:30 til 16:00 Det er et lukket arrangement og er et lavterskel tilbud. Kun medlemmer av Løp Sammen Askøy vil delta. Totalt vil det være 60 løpere fordelt på 3 puljer, hver på 20 stykker. Hver pulje starter med 20 meters avstand der de raskeste starter først slik at det blir stor spredning i feltet fra start av. Start og stopp vil være ved det doble torvhuset og det blir start på ny runde hvert 45 minutt, tilsammen 10 starter


Vi håper at det ikke blir til for stor sjenanse for øvrige turgåere.


Det blir mange personer ved Torvhuset som er base for løpet. Deltakerne vil prøve å være til minst mulig sjenanse for andre turgåere. Det vil være hjelpere/koronavakter tilstede under hele arrangementet.

Arrangementet er godkjent etter Askøy kommunes og Folkehelseinstituttets korona regler. vi Arrangementet er også klarert med kommunenes smittevernlege Lotte Wilhelmsen Silnes.


Deltakerne vil parkere ved Heiarvang for å unngå å belaste p-plassen på Stormyra.

Lysløypen er for alle og de vil gjøre sitt beste for at resten av Askøy sin befolkning kan benytte løypen som en vanlig lørdag, og husk med innlagt korona avstand.


Vi ønsker løperne lykke til med maratondistansen og håper flest mulig holder helt til mål.


Ansvarlig for løpet er Trond Pedersen mob: 93 60 46 03

458 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Småtorva

Comments


bottom of page