top of page
Søk
  • ttr

Heia 5.klasse Træet skule


Har fått følgende innspill fra 5.klasse Træet skule;

I dag har 5.kl tatt runden i lysløypa. Dekorert med skilt vi har laga, og plukka boss. Det vart 2 sekkar halvfulle med boss, deriblant 135 posar med hundeskit. Elevane er oppteken av å telle dei, sidan vi fant 113 sist. Stort sett er løypa fin, mest boss fant vi på strekket dynamittlageret-parkeringen.Med bakgrunn i tallene som 5. klassen gir oss, ser vi at hundeeierne er mindre flink å ta med seg hundeposer enn for ett år siden. Det er vanskelig å forklare seg bort fra dette. Det er verst fra dynamittlageret og til p-plassen på Stormyra. Hundeierne er jo da så nær bilen at det forteller en historie vi ikke trodde hundeeierne vil være bekjent av.


SKJÆRPINGS


Skoleelevene har hengt opp en del plakater der de sprer positive meldinger til turgåere. Deres meldinger forteller en motiverende skrivekløe og vi synes å se at de skal motivere Askøy på langs deltakerne ved halvgått løype og det fordi den siste delen er alltid tyngst. Minner om at Askøy på langs går 6.mai i år


280 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Barnelærdom

Nå har vi erfart at barna har ryddet etter foreldregenerasjonen, både med hundeskit, snus og til og med hasj i Siglingavatnet Friluftspark. Barna har fått mye kred for arbeidet de har gjort i løypen.

Commentaires


bottom of page