top of page
Søk
  • ttr

De oppvoksende overgår de voksneVi vet fra tidligere at Træet skule liker seg godt i lysløypen. De har tidligere arrangert antimobbedagen i lysløypen og trives i en ryddig løype. 3. klasse ved skolen har i dag plukket ekskrementposer og annet boss som i hovedsak er etterlatt av eldre folk enn 3. klassinger. For å vite noe om hvor hyppig dette forekommer talte de hvor mange det ble. 113 skittposer ble resultatet i tillegg til 2 plastsekker med boss. Det vil si at det gjennomsnittlig ligger en skittpose pr. 40 meter på rundturen, helt unødvendig. Vi berømmer barna som rydder etter de voksne og ser den oppvoksende slekt har bedre forståelse for dette enn hva som vises for tiden.

Helgen 20-21 februar fikk vi henvendelse om rydding i lysløypen. Mange hundeposer og en del boss. Et full bærenett ble resultatet. Det er bare 3 1/2 uke siden.


Viser til forskrift om hundehold for Askøy https://lovdata.no/dokument/LF/forskrift/2010-02-03-1905?q=forskrift%20om%20b%C3%A5ndtvang og spesielt § 6

Hva tankene til disse barna om oppførselen til dem som etterlater disse plastposene i naturen vet vi ikke, men.......


1 003 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Barnelærdom

Nå har vi erfart at barna har ryddet etter foreldregenerasjonen, både med hundeskit, snus og til og med hasj i Siglingavatnet Friluftspark. Barna har fått mye kred for arbeidet de har gjort i løypen.

Comments


bottom of page