Søk
  • ttr

Aktivitetene går sin gang


I dag fikk vi den store drageren i torvhus nr. 2 på plass. Sven Kjærgård fikk den på plass godt og vel 2 meter over bakken slik at god ståhøyde kan oppnås. Det tegner til å bli et veldig godt supplement til det vi allerede har restaurert.


Drageren var ferdig kuttet etter mål og det er lite å si på tilpassningen. Dette blir bra. Det er alltid moro å se at mål og utførelse passer med virkeligheten.

For å sikre stokkene vi har fått på plass, er det satt bolt i hvert av hjørnene. Vi skal ha tømmer som sperr og så skal vi legge sutak før vi legger jord og torvtak på toppen.På minneplassen har vi satt tunge benker inntil leveggen for å støtte den godt opp. På toppen her kan det blåse ganske hardt og det ville være fortvilende at den blåste ut av stilling. Når vi nærmer oss tiden for markering av plassen vil det komme opp plaketter som vil fortelle historiene.

Vi sier oss strålende fornøyd etter dagens innsats.

128 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

16. august fikk Siglingavatnet Friluftspark tildelt 60.000 fra SPV fra ildsjelfondet og 12 oktober fikk vi tildelt 130.000 i prosjektmidler til GODSEIERVEGEN. Vi vil nå gå igang med realisering av det